Life Coaching

Als Coach help ik jou om per levensgebied doelen te stellen. Waar wil jij aan werken? En waar word jij happy van? Je zet doelen om in acties. Je bouwt aan kennis, vaardigheden en ervaringen. Je krijgt weer controle over je leven. En daardoor meer innerlijke rust, plezier en levenslust.


Rebirthing

Je adem is de sleutel tot leven. Bewust ademen is bewust leven. Bij Rebirhting ga je werken met je ADEM. Je adem, je gevoelens en je energie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Aan je lichaam kan ik zien waar jij blokkades (pantsers)  hebt opgebouwd. Door Focused Bodywork help ik je deze blokkades te verwijderen. Tijdens een Rebirthing sessie komt opgeslagen, bevroren energie los. Je zult dit ervaren als een last die van je schouders afvalt.

 

Energetische Healing

Je ruimt je blokkades op. Je emoties worden rustig. Mentaal heb je meer helderheid. Je laat niet helpende patronen los. Je wordt je meer bewust van jezelf. Je ervaart rust, een nieuw begin, vernieuwde energie.

Healing op afstand:
Een Energetische Healing kan door tijd en ruimte reizen. Je hoeft dan niet persé fysiek aanwezig te zijn bij mijn praktijk. Gezien de tijden waarin we nu leven kiezen veel mensen ervoor om op afstand met elkaar te verbinden. Deze Healing kun je ontvangen op een afgesproken tijdstip of  in een telefonisch gesprek of via  video-bellen. Jij kunt kiezen wat voor jou het prettigst voelt. Het ontvangen van deze Healing is net zo effectief als een Healing waarbij we elkaar fysiek ontmoeten.
.

Ervaringen

''Ik heb de afgelopen 5 afstandshealingen een fantastische reis beleefd. Ik werd de aarde ingetrokken en alles wat in mij vastzat kwam eruit. Pijnpunten losten op en mijn hoofd voelt licht. Sinds lange tijd heb ik heerlijk en uren achter elkaar kunnen slapen. Voor lange tijd ben ik relaxt in mijn lijf en hoofd. Lieve Turia, ik ben je heel dankbaar. Je hebt iets heel moois teweeg gebracht in mijn lichaam wat 5 jaar lang helemaal vastgelopen was. Het is nu weer gaan stromen, de energie is in beweging gekomen. Het voelt nu alsof ik de wereld kan dragen! Ik ben je heel dankbaar voor jouw mooie, krachtige healingen'' Astrid.
'Tijdens de Energetische behandeling ervaar ik veel kalmte, rust en ontspanning. Het lukt mij om dan volledig te ontspannen en voel me na de healing altijd ‘gecleansed’. Na de healing merk ik dat ik weer veerkrachtig in het leven sta. Ik heb geleerd om mijn dagelijkse activiteiten uit te voeren zonder mij daarin te belasten. Ik voel precies aan wanneer mijn body en mind toe zijn aan een rustmoment. Mijn body en mind zijn enerzijds vol rust en anderzijds geladen met positieve energie. Turia neemt de tijd om er te zijn voor haar klant. Dit is ook erg voelbaar tijdens de sessies. Enorme aanrader, de sessies bij Happpy Selfy!” Grayson

Kosteloze Quickscan

In een telefonische Quickscan van 30 minuten brengen we in kaart welke stappen er voor jou nodig zijn om tot oplossingen te komen. Bel gerust op voor het maken van een afspraak.

Contact

Tel: +31 6 84751164
Email: info@happyselfy.nl
Btw-id: NL003454515B72